Obegränsat från Fibio

72/100 poäng

Se alla erbjudanden

Fibio obegränsad

Fibio är en operatör som erbjuder flera olika abonnemang och som kund har du också möjligheten att få obegränsad surf.

Precis som med alla abonnemang på marknaden så finns det både fördelar och nackdelar med Fibio obegränsad. Här nedan går vi igenom dessa fördelar och nackdelar så att du får all information du behöver för att avgöra om Fibio Obegränsad är något för dig eller inte.

En stor fördel med Fibio Obegränsad är att operatören är väldigt generös när det kommer till bindningstider. Precis som flera andra operatörer som ligger i framkant på den här punkten så tecknas abonnemanget Fibio Obegränsad helt utan bindningstider. Något som är unikt med operatören Fibio och abonnemanget Fibio Obegränsad är att du kan välja att pausa ditt abonnemang om du vill. Det hör verkligen inte till vanligheterna och denna möjlighet är något som får Fibio att sticka ut från mängden.

En annan stor fördel med Fibio är att nätet har väldigt bra täckning. Som kund hos Fibio surfar du nämligen via Telenors nät som är rikstäckande och även har täckning i stora delar av Europa. Det är något som är väldigt bra för dig planerar att resa i Europa eftersom abonnemanget Fibio Obegränsad kan användas när du reser inom EU och EES.

Något annan som får betecknas som en stor fördel med Fibio är att de har en väldigt bra kundtjänst. Som kund kan du kontakta Fibios support på flera sätt och operatören utlovar korta svarstider. Om du mot förmodan skulle få vänta på svar kompenserar Fibio dig med 3 GB extra surf.

Trots alla dessa fördelar finns det såklart även nackdelar med Fibio. En sådan är priset på abonnemang hos Fibio som placerar sig i det dyrare spannet om man jämför med konkurrerande abonnemang där ungefär samma tjänster ingår. Det är mycket som ingår i Fibio Obegränsad, bland annat ett stabilt nät med bra täckning och en bra kundtjänst, men det kostar också en slant.

Fibio Obegränsad är ett abonnemang som passar bra för den som vill ha tillgång till ett stabilt nät med bra täckning. Abonnemanget passar också bra för den som reser mycket i Europa och vill kunna ringa och surfa under sina resor.