Obegränsat från Chilimobil

82/100 poäng

Se alla erbjudanden

Chilimobil obegränsad

Chilimobil obegränsad, även kallad Chilimobil fri surf, är ett mobilabonnemang som både privatpersoner och företag kan teckna. Operatören Chilimobil använder Tres mobilnät och därmed är lättillgängligt för många i hela Sverige. Den som är kund hos Chilimobil kan använda både 3G- och 4G-nätet så länge ens mobil klarar av det.

Det finns många fördelar men också en del nackdelar med Chilimobil obegränsad, här nedan kommer vi att gå igenom dessa en efter en.

En stor fördel med Chilimobil obegränsad är, som namnet antyder, att fri surf ingår. Många kunder föredrar att vara helt obegränsade eftersom man vill kunna surfa fritt eller streama serier eller filmer i mobilen utan att oroa sig för att en begränsad surfpott ska ta slut. För dessa kunder är det helt klart en fördel att Chilimobil obegränsad erbjuder fri surf.

En annan stor fördel är att det går att välja en variant av abonnemanget Chilimobil obegränsad som både ger dig som kund fri surf men också ett konto på Viaplay. Detta kan vara mycket prisvärd för den som annars tänkt skaffa ett konto hos Viaplay vid sidan om eftersom att det här ingår i mobilabonnemanget och totalkostnaden blir därmed billigare.

En annan stor fördel är att operatören Chilimobil använder Tres telenät vilket innebär att 99 procent av Sveriges befolkning har täckning. Ytterligare en stor fördel är att abonnemanget Chilimobil obegränsad varken har någon bindningstid eller uppsägningstid, vilket innebär att du som kund har alla möjligheter att komma och gå precis som du vill.

Trots alla dessa fördelar finns det såklart även nackdelar med Chilimobil obegränsad. En sådan är att täckningen inte är lika bra i den norra delen av landet. Detta är något som inte drabbar de kunder som bor och verkar i den södra delen av landet. Men för alla som bor i den norra delen av landet, eller som jobbpendlar dagligen eller då och då till den norra delen av landet, kan detta vara något som påverkar en negativt.

En annan nackdel är att Chilimobil inte erbjuder någon kundsupport via telefon. I stället hänvisas den som är kund hos Chilimobil till att kontakta operatören via chatt eller e-post.

Abonnemanget Chilimobil obegränsad passar bäst för den som verkligen är i behov av fri surf, till exempel den som använder mobilen mycket i tjänsten. Abonnemanget passar också bra för den som tycker om att streama tv-serier och titta på filmer i mobilen eftersom detta är två aktiviteter som drar väldigt mycket surf.