Obegränsat från Comviq

80/100 poäng

Se alla erbjudanden

Comviq obegränsad

Comviq Obegränsad erbjuder obegränsad surf under en begränsad tid. Du väljer själv när du vill aktivera obegränsad surf genom att ladda på din surf med Comviq Boost. Genom att fylla på med obegränsad surf via Comviq Boost kan du beställa obegränsad surf i allt från 24 timmar och upp till en hel vecka åt gången.

Den största nackdelen med Comviq Obegränsad är att det största abonnemanget som går att ha inte alls innehåller obegränsad surf utan har ett tak på 100 GB. Därefter behöver du fylla på surfen med hjälp av Comviq Boost, där priserna börjar från 59 kronor för ytterligare 24 timmars fri surf.

När du laddat på ditt abonnemang med Comviq Boost har du obegränsat med surf under en begränsad tid. Det går dock inte att spara den mängd surf du inte använder under Boost-perioden och sedan använda den vid ett senare tillfälle.

Något annat som vissa upplever som en nackdel med Comviq är att de inte har några fysiska butiker. För den som helst handlar ett abonnemang på det gamla goda viset, det vill säga på plats fysiskt i dialog med en säljare på plats i en butik, går det dessvärre inte att göra hos Comviq.

En fördel med Comviq Obegränsad är att Comviq använder både Tele2 och Telenors nät vilket gör att hastigheten när du surfar ofta är snabb över hela landet samt att samtalens kvalitet generellt sett är hög.

Något annat som är väldigt populärt med Comviq Obegränsad är att abonnemanget inte har någon bindningstid. Detta är något som uppskattas mycket av kunderna på dagens marknad eftersom de vill ha flexibilitet och inte sitta fast i långa avtal.

Den största fördelen med Comviq Obegränsad är priset. Comviq är både den första och den största lågprisoperatören på marknaden och de håller verkligen ställningarna med bra erbjudanden.

Comviq Obegränsad med Boost är ett abonnemang som passar många som brukar surfa mycket med mobilen eftersom abonnemanget erbjuder 100 GB surf och sedan går det att fylla på mer med hjälp av Boost.

Comviq Obegränsad är också ett abonnemang som passar flera olika målgrupper som exempelvis barn, studenter och pensionärer. Den som tillhör någon av dessa tre grupper kan ta del av fina erbjudanden hos Comviq.

Comviq Obegränsad passar bra både för den som surfar mycket i telefonen och till exempel streamar serier eller filmer. Abonnemanget passar också bra för den som tycker om att prata mycket i telefon eftersom fria samtal med en hög samtalskvalitet ingår.