Obegränsat från Halebop

82/100 poäng

Se alla erbjudanden

Halebop obegränsad

Halebop erbjuder obegränsad surf via laddning Obegränsad vilket ger dig som kund möjligheten att köpa till obegränsad surf för en kortare tidsperiod. De tidsperioder med obegränsad surf som finns att välja mellan just nu är en dag, tre dagar eller en vecka.

Precis som för alla andra abonnemang så är Halebop Obegränsad inte ett perfekt abonnemang. Det har många fördelar, det ska sägas, och även ett par nackdelar. Här nedan går vi igenom dessa.

Något Halebop gärna skyltar med är att de har Sveriges nöjdaste mobilkunder och då blir man förstås nyfiken på hur det kommer sig. En stor fördel med Halebop Obegränsad och andra abonnemang från Halebop är att de låter dig spara surf du inte har använt. Detta gör att du bara betalar för den surf du faktiskt använder och slipper betala en massa extra för surf som du inte använder.

En annan stor fördel är att kunder som har abonnemanget Halebop Obegränsad kan ta del av en väldigt bra täckning. Detta är eftersom Halebop använder Telias nät som är landets bäst utbyggda nät som når 99,9 procent av landets befolkning.

Det finns givetvis även nackdelar med Halebop och Halebop Obegränsad. Den största nackdelen är att de inte erbjuder något abonnemang med obegränsad surf, utan det är något du måste köpa till via laddning obegränsad och det kostar en slant varje gång du vill köpa till det. För den som surfar mycket och ofta behöver köpa laddning obegränsad kan detta alltså bli en dyr historia.

En annan nackdel med Halebop Obegränsad och Halebop är att det inte finns några erbjudanden för barn eller pensionärer. Detta är något som många andra operatörer erbjuder men hos Halebop saknas det alltså och detta är givetvis en stor nackdel, särskilt för den som tillhör någon av dessa grupper.

Halebop Obegränsad där man kan köpa till fri surf med laddning obegränsad passar bäst för den som inte använder särskilt mycket surf i vanliga fall, men som då och då behöver använda mycket surf under en kortare tidsperiod och då har möjligheten att ladda på med fri surf i en dag, tre dagar eller en hel vecka.

Abonnemanget Halebop Obegränsad passar också bra för den som reser mycket inom Sverige och pratar mycket i telefon eftersom Halebop har otroligt bra täckning över i stort sett hela Sverige. Detta är tack vare att Halebop använder Telias nät vilket når nästan alla i vårt avlånga land.