Operatörer som saknar obegränsad surf idag

Det finns flera operatörer som saknar obegränsad surf idag. Dessa har ofta andra erbjudanden och kan vara värda att titta närmare på för den som hellre väljer ett billigare abonnemang utan obegränsad surf.

En av dessa operatörer som saknar obegränsad surf idag är Hallon. Det är en operatör som erbjuder många andra mobilabonnemang och har blivit väldigt populär bland kunder som nöjer sig med begränsad surf för vad som oftast är en billigare penning jämfört med vad ett abonnemang med obegränsad surf kostar.

Hallons abonnemang ger kunder möjlighet att surfa på såväl 3G- som 4G-nätet. Med Hallon ingår också obegränsad surfhastighet, vilket innebär att det bara är din mobil och telemasterna som bestämmer hastigheten.

Något som är sämre med Hallons abonnemang är att det varken går att aktivera autogiro eller betala med e-faktura. Dock går det bra att betala med ett vanligt bankkort vilket såklart är ett plus.

Något som är väldigt uppskattat bland kunder som tillhör någon av kategorierna barn, student eller senior är att Hallon har skräddarsydda abonnemang med speciella erbjudanden som riktar sig mot dessa grupper.

En av de absolut största fördelarna med Hallons abonnemang är att du som kund har möjlighet att spara upp till 100 GB surf åt gången. Detta innebär att du inte behöver betala för någon surf som du inte använder. Hallon erbjuder dessutom fria samtal och sms inom Sverige med alla sina abonnemang.

En annan operatör som saknar obegränsad surf idag är Fello. Det är en pigg operatör som idag har ett ganska stort utbud av olika mobilabonnemang. Fello är en operatör som först och främst vänder sig till kunder som inte är i behov av några större mängder surf.

Något som är väldigt bra med Fello är att de använder sig av Telias nät, vilket är det nät som har bäst täckning och når flest personer i hemmet i Sverige. Med en bra surfnivå kan ett Fello-abonnemang vara nästan som ett Telia-abonnemang, fast mycket billigare. Fello marknadsför sig som en schysst operatör och lever upp till det på så vis att de aldrig har någon bindningstid.

Den största nackdelen med Fello är att de saknar mobilabonnemang med höga surfnivåer. I dagsläget ger det abonnemang som har högst surf 22 GB surf varje månad.

En annan operatör som tidigare saknade abonnemang med obegränsad surf var Penny men de har nu blivit Tele2 och numera finns abonnemang där som erbjuder obegränsad surf.