Obegränsat från Telenor

75/100 poäng

Se alla erbjudanden

Telenor obegränsad

Telenor är en av de absolut största operatörerna i Sverige och de äger dessutom sitt eget nät. Med Telenor Obegränsad ingår fri surf samt fria samtal, sms och mms inom landets gränser. Abonnemanget är ett väldigt populärt sådant och allt fler kunder väljer att skaffa Telenor Obegränsad.

Det finns såklart både för- och nackdelar med Telenor Obegränsad, precis som det gör med alla mobilabonnemang där ute på marknaden.

Fördelarna med Telenor Obegränsad är många och det är en av anledningarna till att abonnemanget har blivit så populärt bland användarna på senare tid. En stor fördel är att du kan surfa på 5G-nätet med Telenor Obegränsad, vilket innebär att du som kund erbjuds oerhört bra täckning och samtidigt väldigt snabb surf på väldigt många platser i landet.

En annan stor fördel med Telenor Obegränsad är att det ingår obegränsad surfhastighet. Telenor ser alltså inte till att hastigheten blir lägre än nödvändigt vilket är något som många andra operatörer gör för att spara in på surfen. Men med ett Telenor Obegränsad abonnemang för din mobil så är det bara din mobil och Telenors telemaster som sätter gränserna.

Något annat som är en stor fördel för dig som kund när du tecknat ett Telenor Obegränsad abonnemang är att det finns en väldigt bra kundsupport hos Telenor som du kan få hjälp av om det dyker upp några frågor eller problem. Telenors kundsupport är känd för att erbjuda snabb hjälp och är lätt att få kontakt med på flera sätt.

Det går att ringa in till Telenors kundsupport och få hjälp av en riktig person direkt i telefon. Det går också bra att mejla in dina frågor och även att chatta direkt med supporten och få hjälp i realtid.

Den största nackdelen med Telenor Obegränsad är priset som ligger väldigt högt. Det går att få ner månadskostnaden om du tecknar ett avtal med bindningstid men om du vill teckna ett utan bindningstid kostar det extra. En annan nackdel med Telenor obegränsad är att det inte går att betala med kort.

Telenor Obegränsad är ett abonnemang som passar väldigt bra för den som vill kunna surfa hur mycket man vill utan att behöva oroa sig för om ens begränsade surfpott tar slut. Den är också väldigt bra för den som behöver använda mobilen i tjänsten och till exempel ofta delar internet från sin mobil, vilket är en sak som slukar väldigt mycket surf. Abonnemanget passar också den som tycker om att titta på serier, videoklipp och filmer i sin mobil.