Obegränsat från Telia

70/100 poäng

Se alla erbjudanden

Telia obegränsad

Mobilabonnemanget Telia Mobil Obegränsad, ellet Telia Obegränsad som den kallas i folkmun, är ett abonnemang som blivit oerhört populärt den senaste tiden eftersom det är så mycket som ingår. Med abonnemanget får du obegränsat med surf, samtal, sms och mms inom Sveriges gränser.

Det finns såklart både för och nackdelar med Telia Obegränsad. ​​Den största fördelen är att Telia i flera rankingar anses vara den operatör som har det allra största och bredaste nätet av alla operatörer. I stora delar av Sverige kan du dessutom surfa snabbt på 5G-nätet om du har abonnemanget Telia Obegränsad. Så med abonnemanget Telia Obegränsad är du mer eller mindre garanterad att kunna surfa med bra täckning.

En annan fördel med Telia Obegränsad är att en eller flera streamingtjänster ingår, beroende på vilken variant av paketet du väljer. Med den dyraste varianten ingår både Netflix och C More. Det är även möjligt att få HBO Max och C More eller bara C More.

Den största nackdelen med Telia Obegränsad är priset som ligger relativt högt jämfört med liknande operatörer på marknaden. Visserligen går det att få ner kostnaderna genom att samla flera abonnemang i ett paket hos Telia och det går att spara in pengar genom att få streamingtjänster på köpet, så det bästa är att räkna efter ordentligt och se om det går att spara in några slantar med dessa paketlösningar om du ska teckna abonnemanget Telia Obegränsad.

En annan nackdel är att Telia Obegränsad inte erbjuder några särskilda abonnemang för barn, pensionärer eller studenter. Detta är något flera andra operatörer erbjuder och dessa abonnemang brukar då vara billigare för personer som tillhör någon av dessa grupper.

Däremot erbjuder Telia rabatt på Telia Obegränsad för alla unga vuxna. Rabatten gäller fram till den dag man fyller 28 år, efter det gäller ordinarie pris. Ungdomsrabatten hos Telia gäller bara på mobilabonnemang och inte på några andra produkter och tjänster.

Telia Obegränsad är ett abonnemang som passar bra för hela familjen, särskilt om du redan har ett så kallat huvudabonnemang hos Telia. I sådana fall kan du lägga till upp till fyra extra användare som har möjlighet att få varsitt nytt nummer. Alla användare får också obegränsad surf och hamnar på samma faktura.

Abonnemanget passar också utmärkt för alla som använder stora mängder surf och vill kunna surfa fritt utan att behöva oroa sig för att göra slut på en begränsad surfpott. Telia Obegränsad passar också bra för den som vill kolla på filmer eller serier i mobilen.