Obegränsat från Tre

80/100 poäng

Se alla erbjudanden

Tre obegränsad

Tre Obegränsad är ett abonnemang som ger dig som kund fri surf. Operatören Tre är en av landets största och när du tecknar ett mobilabonnemang med Tre gäller ingen bindningstid. Om du köper en mobiltelefon tillsammans med abonnemanget får du som kund välja om du vill ha någon bindningstid eller inte. Detta upplägg har även många andra operatörer.

Som med alla andra mobilabonnemang som finns på marknaden så finns det både för- och nackdelar även med Tre Obegränsad. I den här artikeln ska vi ta en närmare titt på Tre Obegränsad och gå igenom vad som ingår i abonnemanget samt vilka fördelar och nackdelar som finns med det.

Den största fördelen med Tre Obegränsad är givetvis att fri surf ingår. Detta innebär att du som kund kan surfa helt fritt utan att behöva oroa dig för att någon begränsad surfpott ska ta slut. Detta är väldigt skönt eftersom man då kan göra olika saker som drar mycket surf, som till exempel att spela spel eller streama tv-serier direkt i telefonen.

En annan stor fördel med Tre Obegränsad är att den fria surfen kan följa med även på resan. Med Tre Obegränsad kan du använda telefonen precis som hemma och ringa och surfa fritt i hela EU och EES. Detta är något som är oerhört skönt när man till exempel ska till Alperna och åka skidor eller ska sola och bada på Gran Canaria eller i den grekiska övärlden.

Något annat som är väldigt fördelaktigt med Tre Obegränsad är att operatören Tre har väldigt bra erbjudanden när det gäller att kombinera inköp av både mobiltelefon och mobilabonnemang vilket kan vara väldigt lukrativt för dig som kund.

Trots alla dessa fördelar finns det givetvis också nackdelar med Tre Obegränsad. En sådan är att det inte finns några särskilda erbjudanden för barn, studenter eller pensionärer. Detta är något som ofta finns hos många andra operatörer på marknaden men den som tillhör någon av dessa tre kategorier kan tyvärr inte hitta något erbjudande hos Tre.

En annan nackdel är att Tre har något sämre täckning i den norra delen av Sverige vilket kan påverka den som bor eller arbetar där.

Tre Obegränsad är ett abonnemang som passar mycket bra för alla som vill surfa fritt och gärna betalar några kronor extra varje månad för att slippa riskera att få slut på surf vilket man annars kan få om man har en begränsad surfpott varje månad.