Obegränsat från Vimla

95/100 poäng

Se alla erbjudanden

Vimla obegränsad

Vimla Obegränsad är ett abonnemang där du köper obegränsad surf via sms och då får surfa obegränsat under en kortare tidsperiod, till exempel under ett dygn, utan att det påverkar din surfpott i övrigt.

Precis som när det gäller alla andra abonnemang så finns det såklart både fördelar och nackdelar med Vimla Obegränsad med laddning obegränsad. Den största nackdelen är givetvis att det inte är möjligt att köpa ett abonnemang hos Vimla som erbjuder fri surf hela tiden, utan att detta är just något som man behöver ladda på för en kortare tidsperiod.

Detta är något som många användare upplever som väldigt störande och om du är en av dessa användare som inte vill behöva fylla på ditt abonnemang för att få fri surf kanske andra operatörer passar dig bättre.

Det finns dock många fördelar med Vimla Obegränsad. En stor fördel är att abonnemanget kommer helt utan bindningstid och uppsägningstid, du kan med andra ord påbörja och avsluta ditt abonnemang precis när du vill. En annan enorm fördel är att nya kunder får 50 procent rabatt på mobilabonnemang under de första tre månaderna!

Vimla Obegränsad använder Telenors nät vilket innebär att kunderna kan ta del av snabb surf och oerhört bra täckning över nästan hela Sverige.

Något annat som är väldigt bra med Vimla Obegränsad är att det är ett abonnemang som är helt fritt från dolda avgifter. Som kund betalar du bara själva månadskostnaden och behöver alltså inte oroa dig för att fler avgifter tillkommer utöver det.

Något annat som är bra med Vimla Obegränsad och med Vimla som operatör är att de erbjuder billigare abonnemang för både studenter och pensionärer vilket absolut är något som kan vara lukrativt om du är en kund som tillhör någon av dessa två kategorier. Vimla har även bra erbjudanden för barn.

Visst finns det också fler nackdelar med Vimla Obegränsad. En sådan är att de inte har en särskilt omtyckt kundservice och den största nackdelen med den är att det inte går att ringa in och få hjälp.

Vimla Obegränsad med laddning obegränsad är ett abonnemang som passar bra för den som i vanliga fall inte använder så mycket surf, men som då och då behöver köpa till surf och använda väldigt mycket under en kortare tidsperiod. Abonnemanget passar också bra för den som ringer mycket i telefon eftersom täckningen är mycket bra och kvaliteten på samtalen hög för den som har abonnemanget Vimla Obegränsad.