Obegränsat från Tele2

77/100 poäng

Se alla erbjudanden

Tele2 obegränsad

Tele2 Obegränsad är ett abonnemang som låter dig som kund surfa obegränsat inom Sverige. Dock kan du bara göra av med 50 GB per dag innan du måste fylla på din surf manuellt. Du fyller då på den via sms och får ytterligare 5 GB i taget.

En stor fördel med Tele2 Obegränsad är man då får Tele2 som operatör. Tele2 är en av endast fyra operatörer i Sverige som äger sitt eget mobilnät. Detta innebär att Tele2 kunnat investera flera miljarder i nätets utbyggnad och dess hastighet vilket du som kund kan dra nytta av om du innehar ett Tele2 Obegränsad abonnemang.

En annan stor fördel med Tele2 Obegränsad är att Tele2 har bra täckning i nästan hela landet. Numera täcker nätet som Tele2 äger över 90 procent av Sveriges yta och nätet når 99,9 procent av vårt lands befolkning i deras hem.

Något många kunder som har Tele2 Obegränsad är mycket nöjda med är att Tele2 har Sveriges snabbaste och mest driftsäkra 4G-nät. Dessutom har de prisats för bästa samtalskvalitet.

En annan stor fördel med Tele2 Obegränsad är att abonnemanget inte har någon bindningstid.

Ytterligare en fördel med Tele2 Obegränsad är att du kan använda din mobil och ditt abonnemang precis som hemma när du är utomlands och besöker ett land som ingår i EU eller EES. Det innebär att du kan ringa, smsa och surfa fritt i dessa länder om du har abonnemanget Tele2 Obegränsad.

Det finns såklart även nackdelar med Tele2 Obegränsad och den största nackdelen är priset. Med Tele2 Obegränsad ingår fri surf, snabb uppkoppling och hög kvalitet på samtalen men som ordspråket brukar lyda: smakar det så kostar det. Tele2 Obegränsad är ett abonnemang som är dyrare än motsvarande abonnemang hos flera konkurrenter.

Något annat som många upplever är en nackdel är att man måste fylla på surf manuellt via sms om man gjort av med 50 GB surf på en och samma dag. Även om det går fort att få 5 GB ny surf är detta ett moment som stör många kunder.

Tele2 Obegränsad är ett abonnemang som passar alldeles utmärkt för den som surfar mycket och vill kunna fortsätta göra det utan att oroa sig över att en begränsad surfpott ska ta slut. Det passar också mycket bra för den som behöver använda mycket surf när man arbetar och för den som tycker om att titta på filmer och serier i telefonen.

Tele2 Obegränsad är också ett mycket bra abonnemang för pensionärer då dessa erbjuds en särskilt pensionärsrabatt.